Учесници на саемот контакт

Xessable

Компаниска презентација: среда 15:10 -16:10 Термини за прашања: четврток 12:00...

Дознај повеќе

Liberty

Компаниска презентација:среда, 20 ти април 12:30-13:15 Линк до собата Термин...

Дознај повеќе

StepUp

https://kontakt.mk/wp-content/uploads/2022/04/video-1.mp4 BIRDVIEW ПОВЕЌЕ ЗА НАС! Компанијата за обука, тренинг и...

Дознај повеќе

Semos

https://kontakt.mk/wp-content/uploads/2022/04/video-semos1.mp4#t=2.5 Семос е најстарата IT компанија во Македонија и секогаш...

Дознај повеќе

Xessable

Компаниска презентација:среда, 13 ти април 15:10-15:55 Линк до собата Термини...

Дознај повеќе

Mikrosam

Компаниска презентација:петок, 15 ти април 15:15-16:00 Линк до собата Термини...

Дознај повеќе

IBORN.NET

https://kontakt.mk/wp-content/uploads/2022/04/v09044g40000c8ku7ojc77u6c7g8hu20-1.mp4 ИБОРН.НЕТ ја основавме во 2012 година со цел да...

Дознај повеќе