Телелинк на прв поглед

  • 20 годишна историја и одлична репутација кај нашите клиенти
  • Докажано портфолио на успешни проекти
  • Седиште во Софија, Бугарија
  • Присуство на пазарот во 10 Европски држави
  • Посветен интернационален тим од над 600 експерти
  • Партнерства со водечките светски компании

Мисија

Интеграција на комплексни инженерски решенија на сигурен и проверен начин, овозможувајќи им на нашите клиенти бенефит од иновативните инфраструктурни технологии.

Визија

Извршување на нашата кауза преку технологија.

Останете поврзани