Новата Graduate програма во Polar Cape за оние кои сакаат да започнат со кариера во ИТ индустријата е отворена! Во тек е аплицирање за следните позиции:

👉 Python developer – https://lnkd.in/gzzN33NA
👉 .Net developer – https://lnkd.in/gAdiuhxf
👉 DevOps engineer – https://lnkd.in/g-f9ySkt
👉 QA engineer – https://lnkd.in/ggzh97QT

Веднаш по испраќање на апликацијата, кандидатите ќе добијат меил со генерални информации околу програмата, фази на регрутацискиот процес, како и планиран почеток. Првиот договор би бил потпишан на шест месеци, се работи за вработување на полно работно време, на полна плата. Ве молиме да ги испратите Вашите апликации не подоцна од 24.03.2022 година. Аплицирањето можете да го направите на самиот линк за позицијата за која сте заинтересирани. Со нетрпение Ве очекуваме!