Со задоволство ви ја најавуваме новата можност за пракса во IT Labs!

Ги повикуваме сите заинтересирани студенти и дипломци да се пријават и да го направат првиот кариерен чекор во компанија која стимулира раст и развој на професионално и лично ниво. За време на оваа пракса ќе имате можност да работите на вистински проект како дел од интернационален тим, под менторство на искусни професионалци со долгогодишно искуство во ИТ секторот.

Праксата ќе започне на почеток на јули 2023 и ќе трае 3 месеци. По завршувањето на праксата, практикантите ќе имаат можност да станат дел од нашиот тим.

Повеќе за праксата можете да погледнете овде.

Работата на реални проекти ќе се фокусира на 3 области, и тоа:

Подгответе го вашето резиме и аплицирајте на повикот, што ќе биде отворен до крајот на мај.

Со нетрпение ги очекуваме вашите апликации!