Дали сте завршиле или сте студент на последна година од високо образование? Дали сакате да бидете дел од практикантска програма на Адиент Струмица?

Приклучете се на нашиот тим и учете од најдобрите!

Дали сакате да стекнете работно искуство во областа на вашето образование? Нудиме можност за личен и професионален развој во пријатна работна средина.

Што очекуваме од вас

 • Желба за учење
 • Тимска работа
 • Одговорност
 • Добро познавање на MS Office и
 • англиски јазик

Предност

 • Иновативност
 • Желба за анализи и истражување

Што нудиме

 • Практиканство од 3 до 6 месеци
 • Надоместок
 • Професионален развој
 • Можност за продолжување на ангажман и учество во програма за развој на млади кадри

Достапни сектори за практиканство:

 • Инженеринг
 • Логистика
 • Квалитет

page1image58931088

Аплицирај на [email protected] најдоцна до 04.06.2021