Во потрага сме по мотивирани и амбициозни студенти кои се во последна година на студии и се заинтересирани за пракса и вработување за следниве позиции:

Junior.NET Developer

Junior QA and Support Engineer

За повеќе детали посетете ја нашата веб страна

www.nextsense.com