Ги повикуваме сите заинтересирани студенти и дипломци да се пријават и да го направат првиот кариерен чекор во компанија која стимулира раст и развој на професионално и лично ниво.

Повеќе за Хајтеч Корпорација можете да погледнете овде.

Во нашата компанија имаме отворени позиции за работа:

Подгответе го вашето резиме и аплицирајте на повикот, што ќе биде отворен до крајот на мај.

Со нетрпение ги очекуваме вашите апликации!