Во потрага сме по мотивирани и амбициозни студенти кои се во последна година на студии и се заинтересирани за пракса и вработување за следниве позиции:

Junior.NET Developer

Junior QA and Support Engineer

За повеќе детали посетете ја нашата веб страна

www.nextsense.com

 За да дознаете како е да се работи во Nextsense и што ново се случува кај нас заследете не социјалните медиуми

Компаниска презентација:
четврток, 14 ти април
13:00-14:00

Едукативно предавање:
понеделник, 18 ти април
10:00-11:00

Термини за прашања:
15.04, петок 13:00-14:00
19.04, вторник 13:00-14:00