МКхост објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение се огласите:

– Систем администратор – https://mkhost.com/mk/other/careers/rabota-vo-mkhost-system-administrator/

– Специјалист за техничка поддршка – https://mkhost.com/mk/other/careers/rabota-vo-mkhost-specijalist-tehnicka-poddrska/

– Веб Девелопер – https://mkhost.com/mk/other/careers/rabota-vo-mkhost-web-developer/