Нова возбудлива можност за работа во MarketingPlatform by LINK Mobility – Group Product Expert!

MarketingPlatform by LINK Mobility го проширува тимот за да ја зајакне поддршката на локалните деловни единици и испораката на решенија до стратешките клиенти. Како Group Product Expert, ќе имате широка и важна улога во тимот, од справување со сложени случаи за испорака и поддршка во бурно опкружување насочено кон клиентите, до обезбедување на вредност во процесите за поддршка и испорака на нови производи. Улогата бара силно техничко знаење во комбинација со гостопримлив и услужлив став. Звучи интересно? Прочитајте повеќе за тоа на линкот подолу!

Рокот за пријваување на оваа работна позиција е завршен!

👉 https://careers.linkmobility.com/ad/product-delivery-expert/wl5qcw/en


Аплицирајте за пракса на: https://marketingplatform.com/career/