🥳 Нашите партнери, компанијата Infinum за првпат во Македонија организираат Инфинум Академија.

🤔Што е Инфинум Академија
Академијата опфаќа БЕСПЛАТНИ 5-неделни курсеви за програмирање, каде ќе може да научите како да направите своја мобилна апликација од нула. Во моментов трае пријавувањето за курсевите за iOS и Android.

 

Доколку сте заинтересирани аплицирајте на https://academy.infinum.com најдоцна до 15 Мај. Тестирањето ќе се одвива во нивната канцеларија во Скопје на 23 Мај, додека Академијата започнува во Јули.

 

Повеќе информации за компанијата и академијата можете да прочитате на следниот линк https://bit.ly/infinum-academy. За какви било прашања можете да ја исконтактирате [email protected]. ⏳