Придружи ни се во тимот!
Ги градиме тимовите со позитивна енергија, соработка, учиме еден од друг, каде што секој може да ги сподели своите идеи.
Previous slide
Next slide

ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

АССЕКО СЕЕ е компанија која постои повеќе од 30 години на македонскиот пазар, ориентирана кон равојот, имплементацијата и подршката на ICT решенија во доменот на банкарството и финансискиот сектор, јавната управа и телекомуникациите.

АССЕКО СЕЕ е водечка информатичка куќа во регионот од областа на информациони системи за банкарството, што е потврдено од преку 40 актуелни референци на наши решенија. Покрај развојот на сопствени решенија компанијата разви партнерски односи со водечките светски куќи во IT индустријата, како што се: Microsoft, IBM, Cisco, EMC и други.

Преку 0
вработени во нашата компанија...
ASEE ЗА НАС ЗНАЧИ

Кога си дел од компанија која вложува голема енергија и грижа за своите вработени, компанија со големо портфолио од продукти и ИТ услуги кои нудат големи можности, тимови од професионалци, упорни и ведри ликови кои функционираат како едно семејство, е во тој случај се е полесно, на крајот на денот задоволството од постигнатото е навистина големо.

New Project - 2022-04-04T221806.648

Александра Паневска

ASEE

Save the DATE

Компаниска презентација

среда (13.04) – 14:20 – 15:05

Термин за прашања од студентите

среда (13.04) од 15:00 до 16:00 часот

понеделник (18.04) од 12:00 до 13:00 часот

дена
часа
минути
секунди

Нашата цел е....

да креираме иновативни решенија со кои ќе обезбедиме ефикасност и квалитет во извршувањето на деловните процеси на нашите клиенти.

Нашата работа...

се темели на креативност, иновација и имагинација комбинирани со упорност и верба во себе.